Παντού Και Πάντα - Τ. Μωράκης* - Αγάπες (Vinyl, LP)


1966
Label: Columbia - 33GSX17 • Format: Vinyl LP • Country: Greece • Genre: Jazz, Latin, Pop • Style: Bolero, Smooth Jazz
Παντού Και Πάντα - Τ. Μωράκης* - Αγάπες (Vinyl, LP)

DISK1A. 1 Blah - blasphemy 2 (code 12) Lyrics. Πάνω απ’ όλα η σιωπή δεν αντέχεται. Όση αλήθεια και να τρως δε χωνεύεται, πάντα φτάνει πιο νωρίς εκεί που πρέπει. κι ο φόβος την τυλίγει σα χαρτί στην πίσω τσέπη. Σε Estimated Reading Time: 4 mins.

Shop the Greece Vinyl release of Latin by Γιώργος Νταλάρας Συμμετέχει Ο Al Di Meola at Discogs/5(26).

 · Παντού και πάντα Πολυτεχνείο Θα ορθώσει ανάστημα και θα δώσει τις μάχες που της αναλογούν για την προώθηση των δικών της συμφερόντων και κυρίως, των κοινωνικών της δικαιωμάτων και Estimated Reading Time: 2 mins.

 · Τάκης Μωράκης. Τάκης Μωράκης. Ο Τάκης (Παναγιώτης) Μωράκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Αυγούστου και πέθανε στις 26 Οκτωβρίου Διακεκριμένος τραγουδοποιός-συνθέτης της ελαφράς.

 · Μπορώ τα πάντα με τη δύναμη του Χριστού! Μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Μπορώ να περπατήσω και να πάω παντού. φωνάζει τα προβατάκια του με τ' όνομά τους, και τον ξέρουν, και τα ξέρει. «Καὶ.


La La La - Jack Costanzo - Mr. Bongo (CD) Freestyle RDI - DJ Nocif & DJ Serom - T-Roro Mixtape (Cassette) Pride Comes Before A Fall

2 thoughts on “Παντού Και Πάντα - Τ. Μωράκης* - Αγάπες (Vinyl, LP)

  1.  · aκόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια μου προκαλεί εντύπωση που ποτέ δεν έχει πει ψέμματα και ποτέ δεν έχει σκεφτεί με πονηρό τρόπο, αλλά πάντα με γνώμονα το σωστό, το καλό και .

  2. Τώνης Μαρούδας = Tonis Maroudas * – Αξέχαστες Επιτυχίες = Axehastes Epitihies. Τώνης Μαρούδας.. Tonis Maroudas. *. –. Αξέχαστες Επιτυχίες = Axehastes Epitihies. Label: Regal – 14C , EMI – 14C , Columbia – 14C

Leave a Comment

BING