Minden Ember Szerelmes Lesz Egyszer - Harangozó Teréz - Bim Bam (Vinyl, LP, Album)


1969
Label: Qualiton - LPX 17401 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Hungary • Genre: Jazz, Pop • Style: Ballad, Schlager
Minden Ember Szerelmes Lesz Egyszer - Harangozó Teréz - Bim Bam (Vinyl, LP, Album)

 · Az évek csak telnek, s én még mindig nem vagyok elég tökéletes ahhoz, hogy megnyilatkozzak, s ha megteszem, visszapattan minden szavam, mondván, de hát TE is! Az évek csak telnek, és se boldoggá, se szentté nem avatna az egyház, ha most elhunynék, de vajon elérheti-e az ember azt a szintet, mikor már nem lesz miért követ dobni.

 · Ha minden ember egyenlőnek születik, akkor miért lesz valakiből élete végéig segédmunkás, valaki vezető, megint mások meg kolduslétre jutnak? Figyelt kérdés. Mi jogosít fel egyes embereket hogy másokat bábként rángassanak, elhúzzák egy tollvonással a sorsát egy életre, ítélkezzenek, vagy munkakörökből zárjanak ki.

Minden Ember Szerelmes Lesz Egyszer Harangozó Teréz Lyrics provided by

 · az egyszer most van. Minden embert valahol úgy várnak, rátalálnak egyszer boldogan. Itt vagyok már végre nálad, a valahol itt van. Bár el tudnám érni, minden fiú olyan legyen, mint az enyém! Így vél minden leány, egyszer megtalálná majd azt, ami szép. Minden ember szerelmes lesz egyszer. Az én álmom már valóra vált.

Minden ember szerelmes lesz egyszer. Minden ember szerelmes lesz egyszer. Éltem eddig árván, egymagam. Úgy érzem, hogy várnom nem kell, az egyszer most van. Minden embert valahol úgy várnak, rátalálnak egyszer boldogan. Itt vagyok már végre nálad, a valahol itt van. Bár el tudnám érni, minden fiú olyan legyen, mint az enyém!


Reggae For La Callas - Patrick Husson - Le Jardinier (CD, Album) Happy Birthday To You - Victor Borge (2) - Victor Borge Live At The London Palladium (CD, Album) Rider Of Eleven Dimensions - Hadron Orchestra - Essence (File, MP3)

2 thoughts on “Minden Ember Szerelmes Lesz Egyszer - Harangozó Teréz - Bim Bam (Vinyl, LP, Album)

  1. Minden Ami Védelem. Augusztus , ·. A szeptember végén induló csoportunkba még van szabad helyünk, oda még be lehet csatlakozni. A vizsga tervezett ideje: október közepe. Ebben az évben már ezen kívül csak 2 csoportunk lesz és aztán végképp megszűnik ilyen formában ez az OKJ-s vizsga.

  2. Minden egyben blog. Minden egyben blog, mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere. Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni. Minden egyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a .

Leave a Comment

BING